sadaya Kategori

TENTANG KAMI

Hengjia Group gaduh kakuatan téknis anu kuat, alat-alat prosés anu saé, hartosna tés anu sampurna, kualitas produk anu stabil, kalayan sajumlah ageung palanggan kualitas anu stabil, produk laris di bumi sareng di luar negeri. Hengjia Grup nyandak panalungtikan ilmiah sarta téhnologis sarta pamekaran sarta inovasi salaku garis ngembangkeun, sarta geus babarengan ngadegkeun percobaan sarta latihan basa jeung Central South University, Universitas Hunan jeung Xiangtan University, nu mangrupakeun puseur téhnologi rékayasa propinsi Propinsi Hunan. Aya 36 insinyur senior, 82 insinyur, 115 tanaga profésional sareng téknis.

Ti mimiti pipa aluminium di désa Liuyang taun 2002, nepi ka produksi kiwari sadaya produk aluminium sarta alloy aluminium, plat aluminium, tube aluminium, rod aluminium, rod aluminium, tube datar, aluminium foil, strip aluminium.

Ti garis produksi munggaran dina taun éta, nepi ka pabrik 600-mu dinten ieu di dua propinsi jeung opat kota, ampir 120,000 méter pasagi workshop produksi modern, kaluaran taunan sagala jinis bahan aluminium 300,000 ton. Ti urutan kahiji taun éta, nepi ka konsumén kiwari di sakuliah dunya, 2019 diperkirakeun jadi 4.2 miliar jualan.

MACA DEUI

produk urang

Urang grup HengJia utamana ngahasilkeun sarta sells aluminium lambar, tabung Aluminium pikeun radiator, alumunium microchannel tube aliran paralel, Aluminium Cladding lambar coil.Aluminium checkered lambar.

Kauntungan parusahaan

Hengjia Group gaduh kakuatan téknis anu kuat, alat-alat prosés anu saé, hartosna tés anu sampurna, kualitas produk anu stabil, kalayan sajumlah ageung konsumén kualitas anu stabil, produkna laris di bumi sareng di luar negeri.

aplikasi

Lambaran aluminium loba dipaké dina widang hiasan arsitéktur, tanda, industri lambar logam, industri otomotif, kapang. Tabung aluminium sareng tabung aliran paralel microchannel seueur dianggo pikeun penukar panas HVAC&R,HVAC&R komérsial. kulkas jeung AC kulkas.

wartos

PELANGGAN

5
4
3
2
1

kategori panas