sadaya Kategori
proses

Bumi> proses

SEJARAH PERUSAHAAN

  • 2001 Changsha Wanjia Aluminium nyetél
  • 2003 Liuyang relokasi sakabéh parusahaan
  • 2005 Ganti ngaran Changsha HengJia Aluminium
  • 2007 grup Haier ditunjuk suppliers
  • 2007 Hunan HengJia Téhnologi Bahan Anyar Nyetél
  • 2008 Hunan dagang kawentar
  • 2012 Zunyi HengJia Aluminium nyetél
  • 2014 Anshun HengJia Aluminium nyetél
  • 2015 Guizhou HengJia Aluminium nyetél
  • 2016 Hunan HengJia Supply Chain nyetél
  • 2019 Changsha zhongxing Anyar Bahan Téhnologi Co., LTD
  • 2021 Miluo Hengjia

kauntungan

Karakteristik prosés utama produk urang diwanohkeun

kategori panas