sadaya Kategori
News industri

Bumi> wartos > News industri

Beda jeung pamakéan antara 1060 h112 tube aluminium sarta 3003 tube aluminium

Nyebarkeun Waktos: 2023-02-27 Tampilan: 16

18

1060 tube aluminium di coil, nu disebut murni aluminium coil eusi aluminium leuwih luhur ngeunaan 99.6% tina produk rengse, nu ngandung jumlah leutik silikon, beusi, tambaga, séng, magnésium jeung elemen renik sejen, hasilna plasticity na pisan. luhur, gampang ngabengkokkeun ku leungeun, dua di antarana konduktivitas na oge tinggi, konduksi panas, listrik, aluminium, AC pemanasan refrigeration, compressor sarta aplikasi produk lianna, Kusabab aluminium logam sejenna dina hawa jeung lingkungan alam téh saeutik hadé tur gampang ngabengkokkeun sareng las, ogé biasana dianggo pikeun pipa minyak otomotif, asesoris instrumen precision sareng saterasna;

3003 tabung aluminium di coil, mangrupakeun alloy lampu jero alloy aluminium, eusi aluminium akun pikeun ngeunaan 98.5%, éta ngan 1 runtuyan produk aluminium dina elemen renik saeutik leuwih luhur, kaasup kateguhan -na pikeun 1 runtuyan ka saeutik luhur, plasticity na. nyaeta OK; 3003 coil ka 1 runtuyan produk, dina pertanian jeung peternakan industri leuwih populér, lolobana pipa pemanasan dipaké dina pertanian seawater, 3003 pipe alloy aluminium, éta leuwih cocog dina kinerja sarta harga genah.

kategori panas