sadaya Kategori
News Company

Bumi> wartos > News Company

Bahan anyar Hengjia: Panaliti bebas sareng pamekaran pelat alloy aluminium kinerja tinggi

Nyebarkeun Waktos: 2023-03-22 Tampilan: 21

 Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD. (disebut "Bahan Anyar Hengjia"), ayana di wewengkon pangwangunan ékonomi Ningxiang, museurkeun kana tugas target, ngaoptimalkeun struktur produk, ngagancangkeun transformasi jeung Ngaronjatkeun, sarta pageuh ngalaksanakeun produksi jeung operasi karya. Nilai kaluaran kuartal kahiji ningkat sakitar 30% dibandingkeun sareng période anu sami taun ka tukang, sareng produksi sareng operasina dimimitian ogé.

7b958bf2a351683dfed942681b0f9c98_640_wx_fmt=jpeg&wxfrom=5&wx_lazy=1&wx_co=1

bahan anyar Hengjia diadegkeun dina bulan Désémber 2007.Produk unggulan perusahaan kalebet tabung datar microchannel, tabung buleud sareng lambar alloy aluminium kinerja tinggi. Produk anu loba dipaké dina panerapan rumah tangga, pesawat, mobil,-speed tinggi rail jeung widang lianna. Kalayan langkung ti 120 sét produksi utama sareng alat uji, perusahaan ngagaduhan kamampuan pikeun ngahasilkeun langkung ti 100,000 ton produk bahan alloy aluminium anyar unggal taun.


Dina 19 Maret, reporter nu walked kana bengkel produksi bahan anyar aluminium alloy plat, alloy aluminium tube buleud sarta alloy aluminium tube datar. Gegeroan mesin di bengkel sareng sora operasina hiji-hiji. Sadaya jalur produksi aya dina ayunan pinuh.Blanking, motong, nyemprot, inspeksi kualitas, bungkusan ...Pagawe dina overalls biru sibuk dina ragam tense tur tartib. 38f702d8caff989e6b8368a3b63369b1_640_wx_fmt=jpeg&wxfrom=5&wx_lazy=1&wx_co=1

Produksi bahan anyar Hengjia geus ajeg tur rising, deukeut ka produksi kapasitas pinuh, ayeuna masalah pangbadagna nyaéta yén 'produksi teu bisa tetep nepi ka jualan', tekanan customer, pesenan kontinyu dina waktos anu sareng ogé encountered' troubles senang. '."Yao Yong, manajer umum perusahaan, nyarios ka wartawan yén dina taun 2021, ngalangkungan transformasi sareng ningkatkeun alat sareng transformasi produk, produk perusahaan ayeuna nuju kakurangan. Nilai kaluaran dina kuartal kahiji taun ieu ningkat sakitar 30% dibandingkeun période anu sami taun ka tukang.Dina waktos anu sami, pikeun ningkatkeun kapasitas produksi sareng ningkatkeun pangsa pasar, perusahaan ngarebut pangwangunan pabrik fase III, anu diperkirakeun réngsé sareng dioperasikeun dina Séptémber taun ieu.    

Salaku profésional komitmen ka aluminium sarta alloy aluminium ingot, rod, piring, pipa, kawat jeung produk aluminium R & D, produksi, jualan tina usaha tinggi-tech, dina nyanghareupan dampak ngarugikeun wabah, Hengjia bahan anyar henteu. diuk idly ku, tapi ngamangpaatkeun pinuh tim inovasi sorangan, gawé babarengan antara sakola jeung usaha, institutes panalungtikan sarta platform séjénna, ngaronjatkeun élmu jeung téhnologi panalungtikan sarta pamekaran usaha jeung produk anyar, terus ningkatkeun daya saing inti perusahaan.

Ngan inovator maju, ngan inovator kuat, ngan inovator meunang.Ayeuna, perusahaan ngagaduhan pusat téknologi perusahaan propinsi anu diakui ku Komisi Pangembangan sareng Reformasi Hunan, kalayan 56 tanaga profésional sareng téknis, kalebet 25 jalma anu gelar sarjana atanapi langkung luhur, 4 ahli senior, sareng gaduh kerjasama jangka panjang sareng ahli luar, rojongan teknis ti institutes gawé babarengan industri-universitas-panalungtikan.Perusahaan parantos ngadegkeun sistem inovasi mandiri sareng produkna gaduh hak cipta intelektual anu mandiri. Nepi ka tungtun taun 2021, pausahaan boga 22 patén-patén otorisasi, kaasup 7 patén-patén penemuan jeung 15 patén-patén modél utiliti.The timer dimekarkeun-kinerja tinggi 5083 na 6061 pelat alloy aluminium ngeusian gap processing dina widang-kakuatan tinggi na-kateguhan tinggi korosi-tahan alloy aluminium sedeng jeung pelat kandel di propinsi Hunan, nguatkeun daya saing inti industri kareta api di. Propinsi Hunan, salajengna manjangkeun sarta ngaronjatkeun ranté industri dina widang transit rail di propinsi Hunan, sarta produk anu kacida muji ku konsumén.


Pikeun lengkah saterusna tina ngembangkeun parusahaan, Yao Yong ngomong yén parusahaan bakal salajengna nguatkeun inovasi téhnologis jeung transformasi parabot, automation, calakan salaku arah, bubuka parabot calakan canggih, pikeun transformasi parusahaan jeung Ngaronjatkeun sarta ngembangkeun kualitas luhur. kana moméntum anyar, pikeun mastikeun yén nilai kaluaran taunan pausahaan ngaleuwihan 1 milyar yuan taun ieu.


kategori panas