sadaya Kategori
News Company

Bumi> wartos > News Company

Ngawangun impian & bulding masa depan, ---------------------hengjia aluminium.

Nyebarkeun Waktos: 2023-03-10 Tampilan: 43

图片 2

Hengjia Grup, diadegkeun dina 2002, mangrupakeun grup perusahaan badag tina sakabeh ranté industri, integral tina processing kasar, pagawean produksi jeung jualan bahan baku aluminium sarta alloy aluminium (cai aluminium), sarta mangrupakeun konci perusahaan high-tech Nasional. Plan obor.

Aya genep perusahaan produksi dina Hengjia Group, nyaéta

1.Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD.,

2.Changsha Hengjia Aluminium Co., LTD

3..Zunyi Hengjia Aluminium Co., LTD.,

4.Changsha Zhongxing New Material Technology Co., LTD.,

5.Hunan Hengjia Supply Chain Co., LTD.

6.Hunan Miluo Hengjia Aluminium Co., LTD

图片 3

nu mangrupakeun unit koperasi strategis Zunyi Aluminium Plant handapeun Chinalco Grup. Ngandelkeun sumberdaya cai aluminium loba pisan anak, Pikeun ngawujudkeun ngolah, produksi jeung penjualan sakabeh ranté industri produk aluminium sarta alloy aluminium, nu bisa minuhan kaperluan sadaya-buleud konsumén.

Hengjia Group gaduh kakuatan téknis anu kuat, alat-alat prosés anu saé, hartosna tés anu sampurna, kualitas produk anu stabil, kalayan sajumlah ageung konsumén kualitas anu stabil, produkna laris di bumi sareng di luar negeri.

Hengjia Grup nyokot panalungtikan ilmiah sarta téhnologis sarta pamekaran sarta inovasi salaku garis ngembangkeun, sarta geus babarengan ngadegkeun percobaan sarta latihan basa jeung Central South University, Universitas Hunan jeung Xiangtan University, nu mangrupakeun puseur téhnologi rékayasa propinsi Propinsi Hunan. Aya 36 insinyur senior, 82 insinyur, 115 tanaga profésional sareng téknis.

Ti mimiti pipa aluminium di désa Liuyang taun 2002, nepi ka produksi kiwari sadaya produk aluminium sarta alloy aluminium, plat aluminium, tube aluminium, rod aluminium, rod aluminium, tube datar, aluminium foil, strip aluminium.

Ti garis produksi munggaran dina taun éta, nepi ka pabrik 600-mu dinten ieu di dua propinsi jeung opat kota, ampir 120,000 méter pasagi workshop produksi modern, kaluaran taunan sagala jinis bahan aluminium 300,000 ton.

Ti urutan kahiji taun éta, nepi ka konsumén kiwari di sakuliah dunya, 2019 diperkirakeun jadi 4.2 miliar jualan.

Ieu 18 taun perjalanan Hengma

Hengjia Grup geus salawasna geus disetir ku panalungtikan téhnologi sarta pamekaran sarta inovasi produk, fokus dina panalungtikan sarta pamekaran produksi produk aluminium sarta téhnologi aplikasi, jeung nilai inti perusahaan tina "téhnologi casting bahan anyar, inovasi pikeun nganteurkeun nilai", kualitas baku luhur. syarat, customer Tujuan layanan munggaran, ngaronjatkeun kamampuh masarakat ngagunakeun produk aluminium, mantuan konsumén di unggal industri pikeun ménta kinerja produk hadé.

Fokus kana paménta konsumén mangrupikeun kakuatan panggerak pikeun pangwangunan Hengjia anu lestari.

Tina inovasi ka masarakat jasa, tina kontrol kualitas pikeun patuh kana standar.

Grup Hengjia ditangtukeun janten perusahaan nasional anu tanggung jawab. Dina panggero nagara pikeun ngawangun imah héjo, Hengjia Grup aktip promotes hemat energi jeung perlindungan lingkungan produksi produk aluminium, nyadar coexistence harmonis antara perusahaan jeung alam, nyiptakeun kasempetan pagawean stabil ngaliwatan ngembangkeun sustainable, ngalayanan masarakat sarta museurkeun kana mata pencaharian jalma.

Hengjia Grup boga tujuan dina téhnologi processing aluminium canggih domestik jeung internasional, strengthening transformasi téhnologis jeung panalungtikan produk jeung ngembangkeun, sarta terus ngaronjatkeun daya saing inti usaha. Ayeuna, Hengjia Grup ngagaduhan tilu kategori produk dina sadaya ranté industri pamrosésan aluminium:

Kahiji, rupa runtuyan fusible tuang aluminium ingot, rod aluminium, rod aluminium, bisa nyadiakeun bahan baku pikeun aerospace jeung bagian séjén;

Anu kadua nyaéta produk aluminium: plat aluminium, coil aluminium, sabuk aluminium, kotak aluminium, bahan komposit, transportasi, bungkusan, konstruksi, hiasan nyadiakeun sagala jinis bahan kualitas luhur.

Katilu, tube aluminium, aliran paralel jeung produk lianna, pikeun panerapan imah, AC mobil nyadiakeun tube kondensasi.

Kaopat. plat aluminium, coil aluminium, plat pola aluminium. 1050 1060 1070 1100 3003 5052 5083 5754 6061 brand, status O H14 H24 H32 H112 T6 nu utamana dipaké dina parabot kimiawi, aplikasi cahaya, reflectors, radiators, kuku willow, bahan wangunan, baffles wangunan ipis.

Kalima, Aluminium coil, strip aluminium, alumium clading foil O / H14 H16 4343/3003/4343. 4104/3003/4104....4045/30034045.....4047/3003/4007.....3003 Karat-bukti aluminium lambar. Antirust aluminium strip jeung foil. Nu utamana dipaké dina industri exchangers panas dinamis (otomotif. Mesin rékayasa, transit hujan, kapal jeung aviation, sarta exchanger panas cicing HVAC & R, HVAC & r komérsial, refrigetion commerial jeung aplikasi industri)

图片 4

Hengjia Group gaduh tanaga R&D téknologi canggih sareng téknologi produksi canggih internasional. Kamajuan kontinyu, panalungtikan mandiri sareng pamekaran dina prosés produksi inovasi kontinyu, perbaikan téknologi produksi, dilegakeun skala produksi. Dina waktos anu sami, éta aktip ngalaksanakeun diskusi akademik sareng lembaga luhur domestik sareng asing. Kerjasama sareng Central South University, Hunan University sareng Xiangtan University parantos ngahontal hasil anu suksés.

Ayeuna, Hengjia Grup boga jumlahna aya leuwih ti 30 lembar téhnologi dipaténkeun industri, aya lebur, lebur na casting, rolling panas, rolling tiis, Tonjolan tube aluminium, aliran paralel jeung garis produksi lianna.

Hengjia Group gaduh tanaga R&D téknologi canggih sareng téknologi produksi canggih internasional. Kamajuan kontinyu, panalungtikan mandiri sareng pamekaran dina prosés produksi inovasi kontinyu, perbaikan téknologi produksi, dilegakeun skala produksi. Dina waktos anu sami, éta aktip ngalaksanakeun diskusi akademik sareng lembaga luhur domestik sareng asing. Kerjasama sareng Central South University, Hunan University sareng Xiangtan University parantos ngahontal hasil anu suksés.

Ayeuna, Hengjia Grup boga jumlahna aya leuwih ti 30 lembar téhnologi dipaténkeun industri, aya lebur, lebur na casting, rolling panas, rolling tiis, Tonjolan tube aluminium, aliran paralel jeung garis produksi lianna.

Angela:

Jasa manajemén MRO + jasa platform ranté suplai + pamawa ékologis

Kaunggulan tina pengadaan outsourcing ku perusahaan

Outsourcing pengadaan tiasa nampi jasa profésional kalayan biaya pengadaan anu langkung handap sareng efisiensi pengadaan anu langkung luhur. Pengadaan outsourcing ogé mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngirangan biaya ayeuna, anu langkung adaptasi sareng ramping pikeun produksi perusahaan.

1. Sumberdaya kualitas pangalusna. Hengjia Group mangrupikeun perusahaan swasta anu ageung, kalayan 7 perusahaan industri ageung, panalungtikan sareng pamekaran mandiri, manufaktur, penjualan, gudang mandiri sareng logistik dina salah sahiji platform ranté suplai anu rupa-rupa, sinyalna pinuh ku sababaraha garis produk, kapasitas suplai produk stabil, produk timer branded ongkos-éféktif, nyadiakeun harga paling kalapa.

2. Bagikeun inventory Urang nyadiakeun layanan hiji-ka-hiji, manajemén inventory akurat pikeun tiap customer, ulah overstock inventory, ngurangan dana cagar, sagala masalah kualitas produk, bisa balik atawa diganti iraha wae, produksi ngan perlu hiji urutan, iraha wae. waktos allocate barang, ulah sono jadwal.

3. Bagikeun resiko purchasing. Simkuring boga model dual supermarket timer dioperasikeun sarta Éntri platform. Kami mastikeun ngadalikeun résiko pengadaan dina kualitas, waktos pangiriman, harga, jasa saatos penjualan, kauangan sareng aspék sanésna, sareng ngalaksanakeun outsourcing pengadaan pikeun ngajantenkeun perusahaan langkung kompetitif.

4. Ngurangan waragad.

Urang teu earn bédana harga, ngan ngalakukeun layanan pangalusna, ngan ngecas fee jasa tetep, lengkep ngaleungitkeun masalah ongkos disumputkeun teu bisa kakadalian dina ngayakeun, ngaliwatan proyék ngayakeun ranté suplai Hengjia, waragad ngayakeun bisa ngurangan ku ngeunaan 30%.

图片 5

kategori panas