sadaya Kategori
aplikasi

Bumi> aplikasi

gudang Alat

Nyebarkeun Waktos: 2023-03-10 Tampilan: 38

3003 lambar aluminium ngabogaan lalawanan korosi alus, nu deukeut jeung lalawanan korosi aluminium murni industri. Éta sacara efektif tiasa nolak korosi atmosfir, cai tawar, cai laut, kadaharan, asam organik, béngsin, larutan uyah anorganik nétral, sareng asam éncér.

kategori panas