sadaya Kategori
aplikasi

Bumi> aplikasi

kapang Stamping

Nyebarkeun Waktos: 2023-03-10 Tampilan: 49

The 6061 T6 aluminium lambar / coil mangrupakeun alloy aluminium kualitas luhur dihasilkeun ku prosés prestretching perlakuan panas, kalawan runtuyan kaunggulan kayaning kinerja processing alus teuing jeung weldability alus. Éta sering dianggo dina panel automation, gage otomatis, kapang precision, bagian struktural kakuatan tinggi

kategori panas