sadaya Kategori
aplikasi

Bumi> aplikasi

Cooling Channel Panas Exchange System

Nyebarkeun Waktos: 2023-03-10 Tampilan: 15

1060 H112 aluminium tube buleud: Utamana dipaké dina kulkas, freezers komérsial parabot imah statik Sistim bursa panas cooling channel.Refrigeration komponén parabot tina AC, Kulkas, És Kabinet Automotive AC.

kategori panas