sadaya Kategori
aplikasi

Bumi> aplikasi

Gedong Parahu

Nyebarkeun Waktos: 2023-03-10 Tampilan: 22

Kalawan Résistansi Korosi Alus. Weldability alus.formability alus sarta kakuatan kacapean tinggi.5083 lambar aluminium Ieu bageur nawaran reureuh di dipaké dina widang dipaké dina wangunan kapal, kandaraan, tank gudang gas, lifters kaca otomotif, cangkang listrik.

kategori panas