sadaya Kategori
aplikasi

Bumi> aplikasi

Sistem Pendingin Otomotif

Nyebarkeun Waktos: 2023-03-10 Tampilan: 20

4343/3003/4343 Tilu-lapisan aluminium alloy komposit foil nyaéta bahan mindahkeun aluminium-panas paling loba dipaké. Éta bahan dasar pikeun persiapan radiator mesin otomotif, condenser AC, intercooler sareng penukar panas anu sanés.

kategori panas