sadaya Kategori
aplikasi

Bumi> aplikasi

Kondensor Mobil

Nyebarkeun Waktos: 2023-03-10 Tampilan: 20

1100 h112 Micro-kanal aluminium tube datar mangrupakeun jenis témbok ipis porous bahan tubular datar ngagunakeun rod aluminium refined, ngaliwatan Tonjolan panas, sanggeus beungeut semprot perlakuan anticorrosion séng, utamana dipaké dina sagala rupa sistem AC refrigerant, salaku bagian pipa mawa anyar. refrigerant panyalindungan lingkungan, ngagunakeun sistem panyalindungan lingkungan anyar nyaéta bahan konci generasi anyar aliran paralel mikro-kanal AC exchanger panas.

kategori panas