sadaya Kategori
Aluminium Tube Coil

Bumi> produk > Aluminium Tube Coil

1060 H112 aluminium tube coil pikeun HVAC

800.2
001
002
003
6
Rentang spésifikasi

1060 alloy aluminium mangrupa alloy dumasar-aluminium dina "komersial murni" kulawarga tempa (1000 atanapi 1xxx runtuyan). Tabung aluminium pikeun industri HVAC&R. beungeut tube coiled mulus, euweuh pori, euweuh maké, sarta nitrogén dijaga. Utamana dipaké dina kulkas / airconditioner / evaporator / condenser / exchanger panas / freezer / radiator mobil / oven gas / HVAC & Sistim Sunda

未命名-1

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Hengjia
Number Model:1060
watek:O, H12, H22, H14, H24, H18, H26, H112
Ketebalan témbok:0.4mm-2.0mm
OD:4mm-.22mm
aplikasi:Kulkas, AC, Seamless Aluminium Coil Tube
Waktos pangirimanpoé 15
Supply Pangabisa:3000 Ton/Bulan
Ngaran ProdukTubing aluminium / pipah aluminium dina coil
material1050.1060.1100.3003.3102
watekH112
standarGB/T 20250-2006 Q/HJ 007-06 YS/T 67-2012 GB/T 5584-2009/3954-2008 GB/T 8733 2007 jsb
ukuranKetebalan témbok: 0.5mm-2.5mm
OD: 4mm-20mm
Panjangna: Coil
leakageNO, N2 gas tetep di jero sahenteuna 24 jam pikeun nguji
SurfaceBright.dipoles,garis bulu,sikat.jeung blast.checkered.embossed jsb.
Kakuatan regangan68-90Mpa(1000series) 68-105Mpa(3000series)
aplikasikulkas / airconditioner / evaporator / condenser / exchanger panas / freezer / radiator mobil / oven gas / HVAC & Sistim Sunda
istilah hargaEx-Gawé, FOB, CNF, CFR, FCA, DDP, DDU, jsb
Istilah pamayaranTT, L/C, D/P, Western Union, paypal, jsb
rinci packing75 x 75 x 30 cm
6 karton = 1 palet kai
126 karton dina 1x20 "GP
270 katon dina 1x40 "GP
ékspor kaIrlandia, Singapura, Indonesia, Ukraina, Saudiarabia, Spanyol, Kanada, AS, Brazil, Thailand, Korea, India, Mesir, Kuwait, Oman, Viet Nam, Afrika Kidul, Dubai, Inggris, Holand Rusia jsb
Waktos pangiriman1.Immediately pangiriman sanggeus narima pembayaran lamun barang di stock
2.25-30 poé gawé pikeun normaly producion
MOQ1 métrik ton
standar téknis
Standar teknis ngeunaan 1060 H112 Aluminium Tube Coil Pikeun HVAC
logam campuranwatekKetebalan témbok / mmHasil Uji suhu kamar
Kakuatan tegangan / MPaKakuatan ngahasilkeun / MPaElongasi/%
A50 mmA
Teu kurang ti
1050Aduh, H1110.4mm-2.0mm60 ~ 100202523
H1120.4mm-2.0mml60202523
F0.4mm-2.0mm----
1060O0.4mm-2.0mml60 ~ 95152522
H1120.4mm-2.0mml60-2522
1070O0.4mm-2.0mml60 ~ 95-2522
H1120.4mm-2.0mml60202522
fitur produk

Kaunggulan kinerja tina 1060 H112 Aluminium Tube Coil:

1.Arbitrary bending 360 derajat kalenturan alus, résistansi korosi jeung lalawanan suhu luhur, elongation alus jeung kakuatan tensile, bisa minuhan sarat processing konvensional (stamping, manjang) formability tinggi.

2.With plasticity tinggi, konduktivitas listrik jeung konduktivitas termal, las gas, las hidrogén jeung las kontak;

3.Easy tahan rupa-rupa pamrosésan tekanan sarta manjang, bending.

未命名-1

widang aplikasi

Aplikasi tina 1060 H112 Aluminium Tube Coil Pikeun HVAC:

Aluminium tube coil téh cocog pikeun sagala jinis AC, kulkas, freezer refrigeration tube, floor pemanasan tube, pangropéa Perkakas imah, manaskeun, suhu luhur tube tungku, manaskeun cai, panas ketel manaskeun tube aluminium husus, tanaga surya, stamping logam industri jeung saterusna

未命名-1

panalungtikan

kategori panas