sadaya Kategori
aluminium lambaran

Bumi> produk > aluminium lambaran

6082 T6 lambar plat alloy aluminium

800.8
800.9
4
Rentang spésifikasi

6082 alloy aluminium milik 6 × × × × runtuyan (Al-Mg-Si) plat alloy aluminium, nyaéta bisa perlakuan panas bisa nguatkeun plat alloy aluminium, boga kakuatan sedeng jeung kinerja las alus, résistansi korosi, utamana dipaké dina transportasi. jeung industri rékayasa struktural.

24

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Hengjia
Number Model:6082
watek:O, T4, T6, T651
Ketebalan:0.3mm-500mm
Lebar:30mm-2600 mm
Kuantitas Orde minimum:50KGS atanapi Adat
harga:negosiasi
Rincian bungkusan:Baku Laut bungkusan pantes
Waktos pangiriman:poé 7-15
Standar:GB/T3190-2008,GB/T3880-2006,ASTM B209,JIS H4000-2006,etc
Supply Pangabisa:10000 ton / bulan
standar téknis
elemenSibeusiCuMnMgkromiumZnTibaturAl
Eusi (maks)0.7 ~ 1.30.50.10.6 ~ 1.20.4 ~ 1.00.250.20.10.15kasaimbangan
fitur produk

Kaunggulan tina 6082 Aluminium lambar:

1. 6082 alloy aluminium boga formability alus, weldability na electroplating

2. 6082 alloy aluminium boga kakuatan tinggi na kateguhan alus

3. 6082 alloy aluminium boga usability alus tur ciri panganteur alus teuing

4. 6082 alloy aluminium gampang pikeun ngolah, gampang pikeun jaket.

5. 6082 alloy aluminium boga lalawanan korosi alus sarta lalawanan oksidasi

6. 6082 alloy aluminium gampang Polandia, gampang pikeun warna pilem, pangaruh oksidasi téh alus

10

widang aplikasi

1.6082 aluminium sheetbelongs 6 × × × runtuyan (Al-Mg-Si) alloy plat aluminium, nyaéta bisa perlakuan panas bisa nguatkeun plat alloy aluminium, boga kakuatan sedeng jeung weldability alus, résistansi korosi. Dina taun anyar, kalawan ngembangkeun gancang industri shipbuilding di imah jeung di mancanagara, ngurangan beurat Hull, ngaronjatkeun speed kapal, néangan pikeun ngaganti bagian baja tina bahan alloy aluminium, geus jadi masalah penting nyanghareup industri processing aluminium sarta industri shipbuilding.

2. 6082 aluminium alloy plat aluminium boga kakuatan sedeng sarta lalawanan korosi alus, beurat hampang, nya éta bahan idéal pikeun manufaktur bagian kapal-speed tinggi.

25

panalungtikan

kategori panas