sadaya Kategori
aluminium lambaran

Bumi> produk > aluminium lambaran

6061 T6 Aerospace kelas aluminium plat lambar

800.1
800.2
800.3
5
Rentang spésifikasi

6061 alloy aluminium mangrupakeun jenis alloy aluminium kalawan silikon jeung magnésium salaku elemen alloying utama. Eusi magnésium nyaéta 0.8--1.2%, sarta eusi silikon nyaéta 0.4-0.8%. Kalayan pamrosésan anu gampang sareng las, palapis gampang, kateguhan anu saé, henteu gampang deformasi, polishing gampang sareng perawatan permukaan, résistansi korosi anu kuat. 6 runtuyan alloy aluminium mangrupakeun produk alloy pisan utama.

22

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Hengjia
Number Model:6061
watek:O, H111, H112, T6, T651
Ketebalan:0.3mm-500mm
Lebar:30mm-2600 mm
Kuantitas Orde minimum:50KGS atanapi Adat
harga:negosiasi
Rincian bungkusan:Baku Laut bungkusan pantes
Waktos pangiriman:poé 7-15
Standar:GB/T3190-2008,GB/T3880-2006,ASTM B209,JIS H4000-2006,etc
Supply Pangabisa:10000 ton / bulan
standar téknis
elemenSibeusiCuMnMgkromiumZnTibaturAl
Eusi (maks)0.4 ~ 0.80.70.15 ~ 0.40.8 ~ 1.20.150.05 ~ 0.350.250.150.15kasaimbangan
fitur produk

Kaunggulan tina 6061 Aluminium lambar:

1. Alus formability na weldability.

2. Inténsitas tinggi.

3. Usability alus sarta fitur panganteur alus teuing.

4. Gampang ngolah, gampang pikeun jaket.

5. résistansi korosi alus sareng résistansi oksidasi.

AA6061-T651 alloy aluminium Mangpaat:

1. Alus formability na weldability.

2. Inténsitas tinggi.

3. Usability alus sarta fitur panganteur alus teuing.

4. Gampang ngolah, gampang pikeun jaket.

5. lalawanan korosi alus sarta lalawanan oksidasi. Aplikasi Utama: fixtures Aviation, treuk, wangunan munara, kapal, pipelines sarta aplikasi sejenna dina wangunan merlukeun kakuatan, weldability sarta lalawanan korosi.

10

widang aplikasi

1. Aerospace: kulit pesawat, pigura fuselage, plat témbok jero, rotor, propeller, tanki bahan beuleum, gear badarat, jsb.

2. Transportasi: mobil subway, asesoris, panto, Windows, lagu, siding mobil, roda, bagian mesin, jsb.

3. widang Konstruksi: Nyieun panto jeung Windows, tembok curtain, pelat aluminium, jsb.

4. panerapan éléktronik: dipaké dina sagala jinis beus, kawat, konduktor, komponén listrik, kulkas, AC, kabel jeung widang lianna. 5, bungkusan: dipaké pikeun inuman, kadaharan, kosmétik, ubar, rokok, produk industri jeung bungkusan lianna.

23

panalungtikan

kategori panas