sadaya Kategori
Aluminium Microchannel Parallel Aliran Tube

Bumi> produk > Aluminium Microchannel Parallel Aliran Tube

1100 H112 saluran mikro aluminium tube datar

800.1
800.2
800.3
800.4
1
Rentang spésifikasi

1100 H112 saluran mikro aluminium tube datar pedaran:

Micro-kanal aluminium tube datar (ogé katelah "aliran paralel aluminium tube datar") mangrupakeun jenis témbok ipis porous bahan tubular datar ngagunakeun rod aluminium refined, ngaliwatan Tonjolan panas, sanggeus perlakuan anticorrosion séng semprot permukaan, utamana dipaké dina rupa refrigerant. Sistim AC, salaku bagian pipa mawa refrigerant panyalindungan lingkungan anyar, ngagunakeun sistem panyalindungan lingkungan anyar mangrupa bahan konci generasi anyar aliran paralel mikro-kanal AC exchanger panas.

7

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Hengjia
Number Model:1100
watek:O, H12, H22, H14, H24, H18, H26, H112
Ketebalan témbok:0.20mm ~
jangkungna:1.0 ~ 40mm
Width:8.0 ~ 120mm
palabuhan3 ~ 39
beungeut:Bare finish, Séng Arc Semprot
standar téknis
spésifikasipanjangna (mm)ketebalan (mm)jumlah liangUnit Beurat (kg/m)
8.5x2-38.5230.0173
12x1.4-12121.4120.0268
20x2-10202100.0523
16x1.3-16161.3160.0364
22x1-24221240.0363
25.4x2-2825.42280.0707
36x2-26362260.1047
25.4x1.3-2625.41.3260.0573
36x2-29362290.1418
60x2.5-28602.5600.1427
16x1.3-19161.3190.0368
224x1.5-1122.41.5110.0344
17x1.7-14171.7140.0486
12x 1.2-12121.2120.0291
fitur produk

Kauntungannana 1100 H112 saluran mikro aluminium tube datar:

Kaunggulan kinerja 1100 H112 saluran mikro aluminium tabung datar:

1) beurat Low

2) Alus konduktivitas termal jeung listrik

3) lalawanan korosi alus

4) Alus ngabentuk na bending kamampuhan

5) Sasuai jeung ROHS

6) Nilai ulang siklus luhur

7) rentang kasabaran sempit

8) kualitas permukaan High

9) kinerja stabil. Tabung Tonjolan multi-port gaduh géométri tepat, kapadetan linier stabil sareng sipat mékanis anu luhur sareng résistansi korosi.

9

widang aplikasi

1100 H112 saluran mikro aluminium tube datar aplikasi:

éta 1100 h112 saluran mikro aluminium loba dipaké dina AC mobil, imah jeung pasar AC komérsial, sarta téhnologi microchannel boga rupa-rupa aplikasi. Éta tiasa dianggo dina kulkas, kulkas, mesin pencuci piring sareng alat listrik anu sanés. Ogé bisa dipaké dina gudang tiis, cooling generator, mesin vending dahareun, alat separation hawa, és rink, kolam renang pemanasan sarta fasilitas sejen tur alat; Malah bisa dipaké dina pesawat, tank, kapal selam, pesawat ruang angkasa aerospace jeung widang high-end lianna.

8

panalungtikan

kategori panas