sadaya Kategori
Aluminium Coil jeung Foil

Bumi> produk > Aluminium Coil jeung Foil

8011 O h22 Aluminium foil pikeun saluran hawa fléksibel

82
80
81
7
Rentang spésifikasi

8011 aluminium foil utamana ditambahkeun Fe, Si jeung elemen séjén, salaku salah sahiji kaunggulan produk Aluminium hengjia, parusahaan mastikeun screening bahan baku, prosés produksi lapisan kontrol, 8011 aluminium foil permukaan bersih, warna seragam, euweuh bintik na liang, bisa ngaropéa produksi nurutkeun pangabutuh customer.

8011 aluminium foil boga kinerja Uap-bukti alus teuing, shading sarta pangabisa panghalang tinggi. Non-toksik jeung hambar, aman tur Saniter. Saatos komposit, percetakan, coated aluminium foil salaku bahan bungkusan loba dipaké, loba dipaké dina bungkusan dahareun, bungkusan farmasi, bungkusan produk éléktronik jeung widang lianna.

8011 Aluminium foil dipaké pikeun caps botol: caps botol minuman keras, caps botol anggur beureum, caps anggur, caps botol kosmetik, caps susu bubuk, nyertakeun farmasi, nyertakeun inuman, nyertakeun yogurt, gampang pikeun narik tutup, jsb, kaunggulan: Kelas a cai sikat, laju ceuli low;

8011 aluminium foil dipaké pikeun bungkusan farmasi: PTP ubar aluminium foil, stamping tiis ngabentuk foil ubar, 8011-H18 aluminium foil pikeun bungkusan farmasi, kapsul dewan aluminium foil, jeung sajabana, kaunggulan: nilai convex cup tinggi, kakuatan tinggi aluminium foil, alus. sealing;

8011 Aluminium foil pikeun bungkusan dahareun: bungkusan dahareun, panas sealing foil, bahan kotak dahareun, wadahna foil, sealing aluminium foil gasket; Kauntungannana: permukaan bersih tanpa awak asing. Kaséhatan dijamin;

8011 Aluminium foil pikeun industri: aluminium foil pikeun trafo, aluminium foil tape, aluminium foil pikeun kabel sabuk, aluminium foil pikeun filter; Kaunggulan: panyabutan minyak bersih, tipe versi lemes;

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Hengjia
Number Model:8011
widang aplikasiUbar aluminium foil, susu cap foil, botol cap bahan, anggur segel foil, tape foil, aluminium foil kotak dahar beurang, bungkusan dahareun, anggur cap foil, wadah lilin cangkir aluminium, jsb
·                                          WatekO,H14,H16,H18,H19,H22,H24
kakandeleun0.006-0.2mm
Kuantitas Orde minimum:50KG
harga:rundingan
Rincian bungkusan:packing ékspor standar
Waktos pangiriman:poé 7-15
Sarat pamayaran:TT / LC
Supply Pangabisa:5000 ton/bulan

68

standar téknis
alloy aluminiumwatekkakandeleunrubakpanjangaplikasi
8011 Aluminium coil foilO,H14,H16,H18,H19,H22,H240.006-0.2100-2650CUbar foil, tape foil, bahan kotak dahareun, bungkusan dahareun, gampang pikeun narik tutup,                                                     Bahan tutup botol, kabel tape tameng foil, susu cap foil, anggur cap foil

70

fitur produk

A: Cai mibanda résistansi Uap alus teuing, shading lampu sarta pangabisa panghalang tinggi.

B: Sipat mékanis kuat, geser alus sarta sipat tensile, gampang pikeun ngolah.

C: Résistansi korosi anu saé, kalayan kamampuan anu tangtu pikeun ngagentos retakan korosi.

D: Beungeut bersih, warna seragam, teu aya bintik sareng liang.

69

panalungtikan

kategori panas