sadaya Kategori
Aluminium Coil jeung Foil

Bumi> produk > Aluminium Coil jeung Foil

1100 h14 h24 aluminium coil

207
208
209
8
Rentang spésifikasi

1100 nyaéta aluminium murni industri, eusi aluminium (fraksi massa) nyaéta 99.00%, teu bisa strengthened ku perlakuan panas. Kalawan lalawanan korosi tinggi, konduktivitas listrik sarta konduktivitas termal, dénsitas na leutik, plasticity alus, ngaliwatan processing tekanan bisa ngahasilkeun sagala jinis aluminium, tapi kakuatan low. Sipat prosés séjén dasarna sami sareng 1050A.

6

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Hengjia
Number Model:1100
watek:O, H12, H22, H14, H24, H18, H26, H112
Ketebalan:0.3mm-8mm
Lebar:30mm-2600 mm
Kuantitas Orde minimum:50KGS atanapi Adat
harga:negosiasi
Rincian bungkusan:Baku Laut bungkusan pantes
Waktos pangiriman:poé 7-15
Standar:GB/T3190-2008,GB/T3880-2006,ASTM B209,JIS H4000-2006,etc
Supply Pangabisa:10000 ton / bulan

 

standar téknis
elemenSiFeCuMnMgCrZnTibaturAl
Eusi (maks)0.250.350.05-0.200.050.05--0.100.030.1599.0
fitur produk

1100 aluminium strip milik runtuyan plat aluminium murni, kakuatan na relatif low, boga ductility alus teuing, formability, weldability sarta lalawanan korosi; Saatos anodizing, résistansi korosi tiasa langkung ningkat sareng permukaan anu éndah tiasa didapet. Tapi teu bisa strengthened ku perlakuan panas.

7

widang aplikasi

1 .1100 biasana dipaké pikeun syarat kinerja processing alus ngabentuk, résistansi korosi tinggi, teu kedah kakuatan tinggi, kayaning dahareun jeung penanganan kimiawi jeung alat-alat gudang, produk lambar logam, kalawan gambar barang spinning processing hardware kerung, las kenop kombinasi, pemantul, nameplate, jsb.2.1100 aluminium strip umumna dipaké dina utensils, sinks panas, caps botol, pelat percetakan, bahan wangunan, komponén exchanger panas, sarta ogé bisa dipaké salaku produk stamping jero. Hal ieu loba dipaké dina sagala rupa widang ti cookware pikeun alat-alat industri.

6

panalungtikan

kategori panas