sadaya Kategori
Aluminium Cladding Lambaran Coil

Bumi> produk > Aluminium Cladding Lambaran Coil

4343/3003/4343 cladding aluminium foil fin

未命名-9
未命名-7
未命名-8
3
Rentang spésifikasi

4343/3003/4343 mangrupakeun jenis Tilu-lapisan aluminium alloy komposit foil nu paling loba dipaké bahan mindahkeun aluminium-panas. Éta bahan dasar pikeun persiapan radiator mesin otomotif, condenser AC, intercooler sareng penukar panas anu sanés. The luar 4343 subeutectic aluminium-silikon alloy mangrupa bahan brazing nyambungkeun pipa cairan ka fin panas, sedengkeun batin 3003 alloy aluminium-mangan mangrupa bagian bearing tina fin panas.

5

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Hengjia
Number Model:4343/3003/4343
watek:O, H14, H16, H18, H22, H24, jsb
Ketebalan:0.07-0.6mm
jangkungna:1.0 ~ 40mm
Width:16 ~ 1250mm
Waktos pangiriman:7 Days
MOQ:50kg
standar téknis
Clad Aluminium Lambaran / Strip pikeun mindahkeun Panas
Bahan Alloycore Bahan3003, 3003+1%Zn, 3003+1.5%Zn, 3003+1.5%Zn+Zr, 3003+0.5%Cu, 3005, tc
Bahan Cladding4343, 4343 + 1% Zn, 4045, 4045 + 1% Zn, 4004, 7072, 5005, jsb
Tingkat Kaopat4 ~ 18% (± 1.5%)
watekO, H14, H16, H18, H22, H24, jsb
ukuranSalaku lambar spésifikasi di handap ieu, atanapi dilakukeun upami dipénta
ngetikLembaran, Coil, Strip
Kakuatan TensileGumantung kana watek, 95Mpa ~ 235Mpa
ngahasilkeun KakuatanGumantung kana watek, 35Mpa ~ 160Mpa
ElongationGumantung kana watek, 1% ~ 15%
Aplikasi utamapenukar panas, radiator otomatis, cooler hawa muatan, evaporator, condenser,
aluminium fin, plat lulugu, HF dilas pipe / tube, jsb
fitur produk

Kalawan ngembangkeun ékonomi pasar jeung kamajuan sinambung sains jeung téhnologi, bahan aluminium fin of exchanger panas pembangkit listrik ieu laun robah tina aluminium foil aslina tur solder kana bahan komposit alloy aluminium anyar, nu boga kinerja las hadé. Kaunggulan tina kakuatan fin luhur sarta exchanger panas leuwih stabil dina suhu luhur. Strip aluminium komposit anyar 4343/3003/4343, 4343 alloy ganda roti nutupan pikeun kulit, alloy anyar 3003 pikeun inti.

7

widang aplikasi

4343A / 3003 / 4343A komposit alloy aluminium anu loba dipaké dina pembuatan rupa-rupa exchangers panas aluminium brazed Produk husus ngawengku tank cai jeung bahan plat utama, tank cai jeung bahan pipa las frékuénsi luhur, tank cai jeung bahan fin, condenser kalawan bahan fin.

bahan plat utama condenser, bahan plat evaporator, bahan fin evaporator, bahan intercooler fin, intercooler bahan plat utama, bahan Lambaran minyak pikeun chillers, bahan fin pikeun chillers minyak, bahan fin pikeun cooling hawa, bahan lambar pikeun brazing vakum, fin pikeun brazing vakum .

6

panalungtikan

kategori panas