sadaya Kategori
Aluminium Checkered Lambaran

Bumi> produk > Aluminium Checkered Lambaran

6061 T6 aluminium lambar checkered

800.1
800.2
800.3
999
Rentang spésifikasi

6061 T6 pola bubuka plat aluminium

6061 pola plat aluminium diolah tina 6061 plat aluminium salaku plat dasar. Eta milik alloy Al-Mg-Si, nu boga kakuatan sedeng, résistansi korosi alus, weldability sarta pangaruh oksidasi alus.

1677477748625694

Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Hengjia
Number Model:6061
watek:T6
Ketebalan:0.8-8.0mm
Lebar:100-1850mm
Kuantitas Orde minimum:50KGS atanapi Adat
harga:negosiasi
Rincian bungkusan:Baku Laut bungkusan pantes
Waktos pangiriman:poé 7-15
Standar:GB/T3190-2008,GB/T3880-2006,ASTM B209,JIS H4000-2006,etc
Supply Pangabisa:10000 ton / bulan
standar téknis
logam campuranwatekKandel (mm)rubak (mm)panjangna (mm)aplikasi
6061 t6aluminium lambar checkeredT60.8-8.0100-1850500-16000· Panyimpen tiis anti skid, lantai sareng gerbong·

5052 aluminium Pola plat baku mangrupakeun jenis dipaké pikeun nyieun lanté mékanis, bisa dipaké dina pangwangunan tangga mékanis jeung sababaraha industri kapal, nyaéta wangunan plat beusi rélatif kuat. Plat pola ogé dianggo langkung seueur dina industri transportasi, ayeuna dianggo langkung lega. Pola plat dijieunna tina logam komposit, jadi kamampuhan pikeun nolak korosi pisan kuat, sarta teu gampang pikeun deformasi, aya kamampuhan anti skid alus, paling gampang pikeun dieunakeun tempat bakal ngagunakeun plat pola.

1678425613935620

fitur produk

Hengjia Aluminium 6061 T6 pola aluminium kauntungan produksi plat:

A: Éta gaduh résistansi korosi anu saé sareng résistansi karat.

B: Cai mibanda karasa tinggi jeung kapasitas beban-bearing tangtu.

C: Éta gaduh pangaruh anti-slip anu saé sareng murah.

D: kualitas produk unggulan ngajadikeun plat aluminium patterned of Hengjia Aluminium populér di pasar domestik jeung luar nagri

widang aplikasi

6061 T6 pola aplikasi plat aluminium:

1. 6061 T6 pola plat aluminium loba dipaké dina shipbuilding, boilers, mobil, traktor, mobil kareta jeung industri konstruksi;

2. Kusabab ujung protruding dina pabeungeutannana, anu plat aluminium hiasan bisa dipaké salaku lanté, workshop escalator, pigura karya pedal, dek kapal, mobil plat handap, jsb;

3. 6061 T6 pola plat aluminium dipaké pikeun pedals of walkways na tangga bengkel, alat-alat badag atawa kapal. Éta piring baja kalayan bentuk inten atanapi pola bentuk lentil dipencet dina permukaan.

1678425546669997

panalungtikan

kategori panas