sadaya Kategori
Tentang Kami

Bumi> Tentang Kami

BUILDINIG THE IMPIAN & BULDING THE MASA DEPAN, ----HENGJIA ALUMINIUM.

Hengjia Grup, diadegkeun dina 2002, mangrupakeun grup perusahaan badag tina sakabeh ranté industri, integral tina processing kasar, pagawean produksi jeung jualan bahan baku aluminium sarta alloy aluminium (cai aluminium), sarta mangrupakeun konci perusahaan high-tech Nasional. Plan obor.

Aya genep perusahaan produksi dina Hengjia Group, nyaéta

1.Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD.,

2.Changsha Hengjia Aluminium Co., LTD

3..Zunyi Hengjia Aluminium Co., LTD.,

4.Changsha Zhongxing New Material Technology Co., LTD.,

5.Hunan Hengjia Supply Chain Co., LTD.

6.Hunan Miluo Hengjia Aluminium Co., LTD


BUILDINIG THE IMPIAN & BULDING THE MASA DEPAN, ----HENGJIA ALUMINIUM.

BUILDINIG THE IMPIAN & BULDING THE MASA DEPAN, ----HENGJIA ALUMINIUM.

Hengjia Group gaduh kakuatan téknis anu kuat, alat-alat prosés anu saé, hartosna tés anu sampurna, kualitas produk anu stabil, kalayan sajumlah ageung palanggan kualitas anu stabil, produk laris di bumi sareng di luar negeri. Hengjia Grup nyandak panalungtikan ilmiah sarta téhnologis sarta pamekaran sarta inovasi salaku garis ngembangkeun, sarta geus babarengan ngadegkeun percobaan sarta latihan basa jeung Central South University, Universitas Hunan jeung Xiangtan University, nu mangrupakeun puseur téhnologi rékayasa propinsi Propinsi Hunan. Aya 36 insinyur senior, 82 insinyur, 115 tanaga profésional sareng téknis.

Ti mimiti pipa aluminium di désa Liuyang taun 2002, nepi ka produksi kiwari sadaya produk aluminium sarta alloy aluminium, plat aluminium, tube aluminium, rod aluminium, rod aluminium, tube datar, aluminium foil, strip aluminium.

Ti garis produksi munggaran dina taun éta, nepi ka pabrik 600-mu dinten ieu di dua propinsi jeung opat kota, ampir 120,000 méter pasagi workshop produksi modern, kaluaran taunan sagala jinis bahan aluminium 300,000 ton. Ti urutan kahiji taun éta, nepi ka konsumén kiwari di sakuliah dunya, 2019 diperkirakeun jadi 4.2 miliar jualan.

Tim urang

konsumén

5
4
3
2
1

Gawéna

kategori panas